onsdag 7 mars 2018

Jag startar snart min reseblogg ....

Många av mina blogginlägg på Franska Fikon handlar om resor i någon form. Därför tänker jag att det vore roligt att ha en renodlad reseblogg. Där kan man läsa dels om våra resor hit och dit, man kan få handfasta tips om hotell och restauranger varvat med anekdoter och misstag från verkliga livet. Det kommer också att finnas litet fler foton.
Systerbloggen heter Hit och dit i Europa och det kommer att finnas en länk dit från Franska Fikons blogg - med start fredag 9 mars.
Jag kommer att fortsätta skriva på Franska Fikon. Helst skriver jag ju om vårt franska liv och kanske blir det på detta sätt litet mer om det franska vardagslivet här på Franska Fikon och mer om resor på Hit och dit i Europa.
Jag vill gärna höra vad ni som läser min blogg tycker, man kan skriva både anonymt och med sig eget namn!

4 kommentarer:

 1. Hm... Jag tänker att det kanske inte är så dumt att renodla, jag har ju själv gjort det med mina olika bloggar. En risk med det att den ena eller andra bloggen kan bli lidande på det, därför att man tycker att en av dem är mycket roligare att uppdatera. Hur du än gör kommer jag att följa båda. Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Tack för dina åsikter. Jag har ju sett att du också har delat upp ditt bloggande och gillar det jag sett. Jag hoppas att jag gillar att jag kan fördjupa mig där det behövs. Tack för att du följer mig!

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att du ska starta en reseblogg ! Den ser jag fram mot jättemycket :-) Hoppas du får härliga resor.
  Ha det gott !

  SvaraRadera