05 juni 2019

Milou, ny i klanen


Släkten har fått en ny medlem. Trebarnsfamiljen har blivit sex till antalet. Den nya familjemedlemmen heter Milou. Hon tillhör rasen Australian Cobberdog och ser ut så här när hon är 7 veckor och fortfarande kvar hos uppfödaren.

När hon kom hem var hon så himla liten...
Men nu har hon varit i sin nya familj i två veckor och har vuxit ur sitt första valpface, fått mer hår i ansiktet och hon vågar mer, som att gå nerför trappan, inte bara upp...


Hon vill leka hela dagarna och det är tur det finns många leksugna i hennes familj. Det finns också många som vill kela med henne. Men rätt var det är slocknar hon och sover som en stock. 

Jag och mannen i mitt liv ska passa henne litet i sommar. Vi har båda vuxit upp med hund och jag ser verkligen fram emot att få lära känna den här lilla krabaten litet mer. Nu har vi flera dagar inbokade med hundpassande så vi blir vana vid varandra, både hon och vi... Det kan tänkas det kommer fler betraktelser över denna sötnos.





6 kommentarer:

  1. Men vilken sötchock jag fick av dina fina bilder på den nya familjemedlemmen.
    Då kommer ni ha mycket roligt med många härliga valpupplevelser framöver:-)
    Ha en fin NATIONALDAG !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är helt underbar! Idag ska vi träna på att passa henne... Det ska bli spännande. Ha en bra dag du med!

      Radera
    2. Tack ! :-) Hoppas ni hade skoj tillsammans med lilla hon när ni passade henne. De är ju för underbara i den åldern MEN busiga :-) Tiden går bara så fort när de är valpar, precis som när man själv har barn.
      Önskar dig en fin söndag !

      Radera
  2. Jättegullig på håll, för en som är allergisk mot vissa hundar.
    Önskar dej en fin nationaldag!

    SvaraRadera