fredag 6 januari 2017

Första veckan 2017

Den är första lediga dagen detta år. De tidigare dagarna har gått åt till att komma i ordning efter nyårskalaset, traditionellt alltid hos oss, gå till tandläkaren, träffa franska konversationsgruppen, leta efter blandare till franska tvättstugan och passa skollediga barn då deras föräldrar jobbar samt förbereda sig för en vinprovning med australiska viner. Så idag skulle vi bara göra ingenting - njuta av litet ledighet, lägga litet julpussel och heja på Stina Nilsson. Det är ju tydligen det senaste, bättre än mindfulness - ja att göra ingenting alltså. Om man får tro dagstidningen. 
Nu blev det verkligen att göra ingenting eftersom något virus med feber har kastat sig över mig och jag orkar knappt kolla in Tour de Ski än mindre lägga pussel.

Vi skulle röja ut julen och gå på middag hos goda vänner i morgon och min gamla mamma skulle uppvaktas på 92-årsdagen på söndag... Återbud till höger och vänster...  Hade också sett en serie blogginlägg framför mig, men de får jag också vänta med till dess febern försvunnit.
Julklappsböckerna får också vänta.... Jag hör av mig när jag piggnat till.
6 kommentarer: