torsdag 11 augusti 2016

Möbelsnickaren har gjort det igen...

Som ni kanske har läst i ett par tidigare inlägg så har vi en svensk granne i Frankrike som är himla duktig på att snickra möbler.... Om inte så kan ni se här vad Björn har gjort till oss tidigare .
I vintras flyttade vårt vackra björkpiano till äldste sonen och ... ganska tomt blev det på väggen. Dags att göra en beställning. Jag beskrev i mejl hur jag ville att bordet skulle se ut och Björn svarande med ritning, materialbeskrivning och några foton, också via mejl. På försommaren blev det dags att hämta det beställda avlastningsbordet i valnöt. Fast glasskivan lät vänta på sig... vår lokale glasmästare var inbokad upp över öronen och glasskivan skulle dröja minst tre veckor. Och ännu längre tid tog det, vi hann åka iväg över sommaren och skivan var fortfarande inte klar. Men den som väntar på något gott.....
Nu så står ett färdigt bord på plats! Svärmors glaslampa från Orrefors och den nyinköpta pärlhönan från Céramique de Lussan passar så bra. Härligt att få plats också för mina magasin - bordet är precis så som jag hade tänkt från början!4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack, ska framföra't till snickaren! Hönan skrockar litet blygt i bakgrunden....

      Radera
  2. Mycket vackert, och roligt med något alldeles eget som man designat själv!

    SvaraRadera