lördag 19 augusti 2017

Diggiloo

Jag fick ett ryck häromveckan och skaffade två återbudsbiljetter till Diggiloo i Båstad. Förr i världen gick vi på Rhapsody in Rock men numera är det Diggiloogänget som tagit över på Båstads tennisstadion. Man luras litet att tro att det bara handlar om schlager. Inget kan vara mer fel - dessa otroligt talangfulla och duktiga artister kan mångfaldt mer än sjunga "bara" schlager.
Charlotte Perelli bjuder här på egna låtar till eget gitarrspel - avskalat och nära.
Diggilooveteranen Jessica Andersson med förstagångdiggilooaren Tommy Nilsson. Båda har maffiga röster i en soulduett.
Enligt SMHI skulle det inte regna.... och det gjorde det inte heller - den första halvtimmen... Sedan brakade skyfallet in över tennisstadion och allt vad telefon och kameror stoppades undan. Men vilken show artisterna bjöd på, Victoria - ung men med en fullvuxen röst, Özz - ståuppare som fick oss dubbelvikta av skratt och David Lindgren - wow vilken sångochdansman den killen är! Likaså nykomlingen Bruno Mitsogannis - publiken stod upp och jublade. I publiken kunde man också se Lena PH och Pernilla - undrar om de rekar inför nästa år eller bara gillar att vara i Båstad... Bakom sitter grundaren till showen - Lasse Holm.


Så lämnade regnet Båstad efter 1,5 timme och telefonficklamporna tändes till smäktande ballader innan finalen brakade loss.


Det är roligt med dessa artister, de bjuder på en otrolig show trots hällregnet. Flera av dem lämnar den "regnsäkra" scenen och går ut bland publiken - imponerande! Vi får nog fundera på att skaffa biljetter till nästa år igen.....


4 kommentarer:

  1. Åå där skulle jag gärna ha varit och lyssnat på de duktiga artisterna. Men liiiite otur med vädret var det dock. Men hoppas du njöt ändå av kvällen. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, artisterna var ju det som höll en kvar. Fast sista timmen så var det uppehåll.

      Radera