tag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post4256911937853862952..comments2023-04-13T11:33:55.825+02:00Comments on Franska Fikon: Franska väsentligheter del 1 - maten och ursprungetMellan skånsk mylla och fransk terroirhttp://www.blogger.com/profile/07914836541767980208noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-53104198913927924212016-10-21T17:00:01.648+02:002016-10-21T17:00:01.648+02:00Tycker också att ditt inlägg var kul att läsa. Mat...Tycker också att ditt inlägg var kul att läsa. Maten är viktig i Frankrike, därför så trevligt att sätta sig till bords i detta land.Tredje året i Hjohttp://hanskhjo.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-69892165753306030312016-10-21T07:24:08.288+02:002016-10-21T07:24:08.288+02:00Tack för ett fantastiskt inlägg som var sååå intre...Tack för ett fantastiskt inlägg som var sååå intressant och lärande ! Sverige borde nog ta efter Frankrike i prissättningen av frukt och grönt (om det gick) och även i lite annat. <br />Ha det gott !<br />Kram<br />Marie i Skrifvarstuganhttps://www.blogger.com/profile/15650124634216435731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-90240607041785930242016-10-19T15:23:27.028+02:002016-10-19T15:23:27.028+02:00Jag har nog missat det goda i Spanien... fast jag ...Jag har nog missat det goda i Spanien... fast jag har inte heller varit där lika mycket som du! Mellan skånsk mylla och fransk terroirhttps://www.blogger.com/profile/07914836541767980208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-42167800337149965582016-10-19T12:44:14.900+02:002016-10-19T12:44:14.900+02:00Vilket gott matinlägg! Jag älskar mat och blev så ...Vilket gott matinlägg! Jag älskar mat och blev så sugen när jag såg och läste om allt det goda!<br />Som du säjer ligger nog fransmännen i topp vad gäller mat, men Spanien ligger inte långt efter.<br />Ha det bra!Lena i Waleshttps://www.blogger.com/profile/09920193058190190927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-5082120722702490292016-10-19T10:18:05.561+02:002016-10-19T10:18:05.561+02:00Tack, trevligt att du gillar det!Tack, trevligt att du gillar det!Mellan skånsk mylla och fransk terroirhttps://www.blogger.com/profile/07914836541767980208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-77696303089378988742016-10-19T10:15:09.517+02:002016-10-19T10:15:09.517+02:00Tack, roligt att du gillar det! Visst är det rolig...Tack, roligt att du gillar det! Visst är det roligt att planera inför en ny resa. Ska bli spännande att höra vilket nytt område ni tänker besöka. Ha det bra!Mellan skånsk mylla och fransk terroirhttps://www.blogger.com/profile/07914836541767980208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-932473771920943622016-10-18T15:58:29.908+02:002016-10-18T15:58:29.908+02:00Intressant och lärorikt. Franske maken kan väl kan...Intressant och lärorikt. Franske maken kan väl kanske det här, men så inte jag. Egentligen skulle man skriva ut ditt inlägg och ta med till butiken.Mirahttps://www.blogger.com/profile/17234205202560521851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-887515770689910442.post-17540407058359938292016-10-18T06:59:55.490+02:002016-10-18T06:59:55.490+02:00Underbart inlägg! Det är bland annat detta som gjo...Underbart inlägg! Det är bland annat detta som gjort att vi uppskattar vårt Frankrike alldeles oerhört!<br />Bästa vi vet är att botanisera bland det stora utbudet på marknader o i butiker, för att sedan själva laga maten hemma. Himmelskt!<br />Kan också instämma i det du skriver om skaldjuren. Ostronen o musslorna är outstanding men resterande har som du säger för lite salt o oftast överkokta o därmed torra.<br /><br />Börjar redan längta till vår nästa resa o denna gång siktar vi åter på nytt obekant område Dubbelörnhttps://www.blogger.com/profile/14724125243902109886noreply@blogger.com